Igralce zmerjali s "kur... sinovi"

Foto: EPA
Foto: EPA
Po domačem porazu s Schalkejem (3:4), ki se je pripetil v osmini finala Lige prvakov, so besni navijači madridskega Reala zmerjali zvezdnike belega baleta. Ti so vseeno napredovali v četrtfinale, prvo tekmo so namreč dobili z 2:0.
Oglej si celoten članek

Po nepričakovanem porazu galaktikov, nogometaši Schalkeja so kot prvi madridskemu Realu zabili štiri gole v izločilnih bojih evropskih tekmovanj, so besni navijači pred stadionom Santiago Bernabeu pričakali svoje "ljubljence".

Še najslabše jo je odnesel Sami Khedira. "Umri! Izgini v Schalke!" je moral poslušati nemški reprezentant. Ostali igralci so bili označeni za "kurb... sinove" , bolje pa sta jo odnesla Pepe in Marcelo, ki so jima navijači za prikazani trud na zelenici celo namenili aplavz.

 

Nezadovoljstvo je sicer že na tekmi pokazal prvi zvezdnik Reala Cristiano Ronaldo. Ta je v krajšem pogovoru z Karimom Benzemajem dejal: "Sramota, sramota (Qué vergüenza, qué vergüenza)!" Ni sicer znano, ali je bil razočaran nad predstavo ekipe, ali pa nad odzivom gledalcev. Po tekmi najprej ni želel zaploskati navijačem, a ga je v to prepičal vratar Iker Casillas, nato pa se je še odrekel komuniciranju z novinarji. Do konca sezone naj ne bi več dajal izjav, španski mediji so sicer v zadnjem času zapisali kar nekaj kritik na njegovo igro, še zlasti po porazu proti Athletic Bilbau.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.