Igralci izbrali Sahina

Foto: Žurnal24 Nuri Sain je Dortmundu že pomahal v slovo. V naslednji sezoni bo igral v dresu R
Nogometaši nemške Bundeslige so za najboljšega igralca pretekle sezone izbrali člana Borussie Dortmund Nurija Sahina, ki je pometel s svojimi tekmeci. Naj trener Klopp, vratar pa Neuer.
Oglej si celoten članek

Turški nogometni reprezentant Nuri Sahin, ki je v tej sezoni nemškega prvenstva Bundeslige Borussii iz Dortmunda pomagal do naslova nemškega prvaka, je prejel nagrado za najboljšega nogometaša sezone 2010/11 po izboru igralcev, je v ponedeljek objavil Kicker.

Sahin, ki je po koncu sezone že podpisal za Real Madrid, je prejel 46,1 odstotka vseh glasov nogometašev. Na drugo mesto se je uvrstil njegov soigralec pri Borusii Nemec Mario Götze (18,7 odstotka), na tretje pa čilski reprezentant v dresu Bayerja Leverkusna, Arturo Vidal (7,4 odstotka). Sahin je tako nasledil Nizozemca Arjena Robbna (Bayern München), ki je bil letos v glasovanju 298 igralcev Bundeslige četrti (sedem odstotkov).

Klopp naj trener
Brez presenečenja si je lovoriko za najboljšega trenerja leta priboril trener nemških prvakov Jürgen Klopp (40,4 odstotka), drugi je bil trener Hannovra Mirko Slomka (26 odstotkov), tretji pa strateg Mainza Thomas Tüchel (13 odstotkov).

Neuer naj vratar

Vratar Schalkeja in nemške reprezentance Manuel Neuer je krepko zmagal v glasovanju za najboljšega čuvaja mreže, saj je prejel kar 70 odstotkov glasov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.