"Igralci lahko seksajo, toda orgije niso idealne"

Foto: Epa
Foto: Epa
Španski selektor Luis Enrique ne nasprotuje spolnim aktivnostim njegovih varovancev pred tekmami SP.
Oglej si celoten članek

Selektor španske izbrane vrste Luis Enrique nima nič proti, če se njegovi varovanci v času svetovnega prvenstva v Katarju predajajo posteljnim užitkom.

"Ne moti me, če igralci seksajo na predvečer tekme, smešno bi bilo temu nasprotovati, toda pri orgijah pa tudi jaz potegnem črto," se je ob večnem vprašanju o morebitnih negativnih učinkih spolne aktivnosti pred športnimi tekmovanji pošalil Enrique.

Foto: Epa Luis Enrique "Neumno bi bilo od mene, če bi jim to prepovedal. To je vendarle povsem normalno. Če pa se pred tekmo udeležiš orgije, potem pa to ni najbolj idealno. Ko sem bil klubski trener, so bili igralci pred tekmami doma, tako da me to sploh ni skrbelo."

"Če nekaj počenjo, potem je to zato, ker to potrebujejo in si to želijo. Ampak ponavljam, stvari je treba početi z zdravo pametjo. In vsi s svojimi partnerji. To je normalno. Ko sem še igral in sem bil pred tekmo doma, sva z ženo naredila, kar sva morala," je povedal 52-letni strateg.

Močno pomlajena španska reprezentanca je na prvenstvo prispela brez posebnih pričakovanj, vendar so nogometaši furije že na uvodni tekmi, na kateri so s 7:0 razbili Kostariko, dokazali, da bo treba nanje resno računati.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.