Igralci Liverpoola zapeli balkansko uspešnico

Angleški prvoligaš je na družbenih omrežjih postregel z zabavnim posnetkom.
Oglej si celoten članek

Liverpool redno objavlja posnetke v rubriki LFC Carpool, kjer se nogometaši po mestu vozijo v avtomobilu in govorijo o različnih temah. Tokrat se je za volan usedel hrvaški reprezentant Dejan Lovren, družbo pa sta mu delala člana srbske izbrane vrste Marko Grujić in Lazar Marković.

"Balkanska naveza" je spregovorila o številnih postranskih aspektih igranja za Liverpool, med drugim tudi o za tujce težko razumljivi angleščini nekdanjega kapetana kluba Stevena Gerrarda.

V določenem trenutku (od 2.00 naprej) je Lovren razkril, katero pesem je moral ob "krstu" zapeti v garderobi, in ob znani uspešnici sarajevske skupine Bijelo dugme sta se mu pri petju pridružila tudi nekdanja člana Crvene zvezde in Partizana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.