Igralec Olimpije 'fasal' solzivec

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Član Olimpije Martin Mimoun je po tekmi med Rudarjem in Olimpijo slavil naslov prvakov, a pri tem jo je skupil.
Oglej si celoten članek

Med tistimi, ki so (pre)prešerno slavili naslov Olimpije, je bil tudi francoski član ljubljanskega kluba Martin Mimoun. Ta si je prisvojil vozilo, ki je sicer namenjeno za prevažanje poškodovanih nogometašev, ob njegovem šofiranju po velenjski zelenici, pa je dobil tudi družbo ljubljanskih navijačev.

Ukrepali so policisti in varnostniki, Francoz pa jo je skupil zaradi solzivca, ki ga je vanj po njegovih besedah usmeril policist.

"Vozil sem, da bi se zabaval z navijači, prvaki smo! Ustavil sem, ko so mi ukazali policisti. Navijači, ki so bili z mano na avtu, so sestopili z njega. Mislili so, da sem tudi jaz navijač. Nič mi niso rekli, eden pa me je kar pošprical. Česa takega še nisem videl. Pokazal sem mu dres in kopačke, da sem igralec, a se ni zmenil za to. Oči imam katastrofalne, nič nisem videl, koža mi gori," so Mimounove besede zapisali na portalu MMC.

Privrženci ljubljanskega kluba so sicer kasneje slavili tudi v Ljubljani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:09 15. Maj 2016.

    Kakšno slavje? Prej namerno uničevanje tuje lastnine...<br /><br />Naj povabi navijače k sebi domov ter na svoji zelenici pred bajto …

  • 15:55 15. Maj 2016.

    To je bilo zaradi Želv , ki navijajo za Viole tudi pričakovano ! Da slišimo sedaj za pojasnilo PR-ke Slovenske …

  • 15:50 15. Maj 2016.

    Mogoče so ga pa kretenoidi ujel v radar , pa ni hotel ustaviti !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.