Igralec se bori za življenje

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Na tekmi med Chelseajem in Hullom je hud udarec v glavo dobil Ryan Mason.
Oglej si celoten članek

Na Stamford Bridgu sta z glavama trčila branilec Chelseaja Gary Cahill in vezist Hulla Ryan Mason, slednji pa jo je grdo skupil. Z zelenice so ga odnesli na nosilih, na obrazu pa je imel kisikovo masko. Hitro so ga prepreljali v bolnišnico, kjer so ga morali nujno operirati

Cahill je kasneje celo zabil drugi zadetek za Londončane, Mason pa se po poročanju številnih angleških medijev bori za življenje v bolnišnici St. Mary's. Ima zlomljeno lobanjo in možgansko krvavitev.

"Menim, da bo ostal v bolnišnici. Upam, da ni nič posebnega, nič resnega, a bomo videli. Ne vem, če je pri zavesti. Doktor mi je dejal, da je v bolnišnici, zdaj čakamo na novice," je takoj po tekmi dejal trener tigrov Marco Silva, ki še ni vedel, da gre za tako resno poškodbo.

Petindvajsetletni Mason je v tej sezoni odigral 20 tekem za Hull, dosegel je dva zadetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.