Igrali bodo za hokejiste Jaroslavla

Foto: EPA
Foto: EPA
Hokejisti ameriških ekip Pittsburgh Penguins in Washington Capitals, ki igrata v severnoameriški ligi NHL, bodo zbirali denar za družine 28 hokejskih igralcev ruskega moštva Lokomotiva Jaroslavl, ki so tragično preminuli v septembrski letalski nesreči.
Oglej si celoten članek

Igralci Pittsburgha in Washingtona bodo na medsebojni tekmi 13. oktobra na dresih nosili posebne našitke v spomin na preminule hokejiste, podpisane drese pa bodo nato prodali na dražbi, ki bo potekala prek strani nhl.com. Začetni udarec na tekmi bosta izvedla zvezdnika ekip – Jevgenij Malkin pri Pittsburghu in Aleksander Ovečkin pri Washingtonu.

Prav tako bodo v prodajo dali spominske zapestnice. Washington jih bo prodajal 8., Pittsburgh pa 13. oktobra. Zbrana sredstva bodo prav tako namenjena družinam umrlim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.