IHF zavzela odločno stališče

Foto: Žurnal24 main rokometna žoga rokomet
Mednarodna rokometna zveza se je odločno zavzela za prenose tekem s svetovnih prvenstev 2019 in 2021 na javno dostopnih televizijah.
Oglej si celoten članek

"Prisotnost na teh televizijah je zelo pomembna predvsem na vseh ključnih trgih," je za magazin Sport Bild povedal vodja marketinga pri IHF Luc Weber in dodal, da je to ena od pomembnih točk v pogodbah za TV pravice.

Weber trdi, da le prenosi na javno dostopnih televizijah dosegajo veliko število gledalcev in so marketinško smotrni.

Posebej velik je problem v Nemčiji, ki velja za enega ključnih oglaševalskih trgov, saj nemški ljubitelji rokometa prvenstev 2015 in 2017 niso mogli spremljati preko televizije. Prvenstvo 2015 le na plačljivem programu Sky, prvenstvo 2017 pa celo le preko medmrežja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.