Ikerjev Martín in Cescova Lia že člana kluba

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nogometaši Real Madrida in Barcelone skrbijo, da bo klubsko izročilo ostalo v družini tudi po njihovi upokojitvi. Novi člani obeh velikanov v nekaj mesecih že trije novorojenci.
Oglej si celoten članek

Nazadnje se je veliki družini madridskega Reala pridružil Martín Casillas Carbonero, prvi sin vratarja in kapetana kluba Ikerja Casillasa ter novinarke Sare Carbonero. Španski reprezentant, ki še naprej skrbno skriva svojega prvorojenca, je na socialnih omrežjih objavil njegovo člansko izkaznico.

"Novi član velike družine madridistov: Martín Casillas Carbonero!! #HalaMadrid," je ob fotografiji člana številka 96.966 ponosno zapisal novopečeni očka, ki se je s naraščaja razveselil 3. januarja. Carbonerova je po porodu v domačo oskrbo prišla v sredo.

Foto: Instagram Lia Fabregas Barcelona klubska izkaznica članica kluba

Milan že zvest navijač

Da je dobila "najboljše darilo na svetu" ob prazniku svetih treh kraljev, je o svoji hčerkici Lii pred dnevi zapisal tudi vezist Barcelone Cesc Fàbregas. Njen pradedek Àlex ni zapravljal časa in malčico včlanil med najzvestejše pristaše Blaugrane.

Martín in Lia pa nimata "šans" proti golobrademu Milanu Piquéju Mebaraku, sinu branilca katalonskega kluba Gerarda Piquéja in pevke Shakire. Milana je še en neučakani pradedek, nekdanji podpredsednik kluba Amador Bernabéu, dan po rojstvu včlanil kot člana številka 171.751. Milan je z mamo že obiskal tudi Camp Nou in v živo/v sanjah spremljal eno od očetovih tekem.

V veselem pričakovanju je tudi Realov seviljski branilec Sergio Ramos. Eden izmed kapetanov najuspešnejšega kluba v zgodovini Lige prvakov je že razkril, da bo s televizijko Pilar Rubio dobil fantka, a da se za ime še nista odločila.

Foto: Instagram Milan Pique Shakira Osasuna Barcelona Liga BBVA Španija prvenstvo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.