Iličić in Bačinović dobila novega trenerja

Foto: EPA
Foto: EPA
Poraz Palerma na otoškem derbiju proti Catanii je odnesel trenerja Devisa Mangio. Josip Iličić in Armin Bačinović pa nista prav dolgo čakala na novega šefa strokovnega vodstva.
Oglej si celoten članek

Slovenska nogometaša Josip Iličić in Armin Bačinović sta dobila novega trenerja. Vodstvo italijanskega prvoligaša Palerma je po porazu v sicilijanskem derbiju Serie A proti Catanii (0:2) odpustilo trenerja Devisa Mangio, na njegov položaj pa danes imenovalo Bortola Muttija.

Sedeminpetdesetletni Mutti je že vodil Palermo v sezoni 2001/02, lani pa je sedel na trenerskem stolčku Barija. V trenerski karieri je bil tudi trener Piacenze, Napolija, Reggine, Messine in Atalante.

Trenutno je Palermo po 15 kolih italijanskega prvenstva serie A z 20 točkami na desetem mestu prvenstvene razpredelnice. Menjava Mangie je bila že enajsta menjava na trenerskem stolčku v novi sezoni prve italijanske lige.

Napoli ostal brez Lavezzija

Italijanski nogometni prvoligaš Napoli vsaj en mesec ne bo mogel računati na argentinskega reprezentanta Ezequiela Lavezzija. Ta si je namreč na nedeljski prvenstveni tekmi proti Romi (1:3) poškodoval stegensko mišico. Napoli bo v zadnjem kolu pred zimskim premorom v italijanskem prvenstvu serie A v sredo gostil Genoo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.