Iličić in Berić v Maribor!

Foto: Žurnal24
Vroče je na slovenski nogometni tržnici - v zadnjem trenutku, ko je še možna registracija za Evropo, je velik met uspel Mariboru, ki je v svoje vrste zvabil mlada reprezentanta Josipa Iličića in Roberta Berića!
Oglej si celoten članek
Zelo smo zadovoljni. Predsedniku Interblocka Jocu Pečečniku bi se zahvalil za korektnost. Že nekaj časa sva dogovorjena za prestop igralcev. Gre za odlična mlada igralca, ki ustrezata načinu našega dela.
Zlatko Zahovič, športni direktor NK Maribora

Po izpadu Interblocka v drugo slovensko ligo je bilo logično pričakovati, da ga bodo kmalu zapustili vidnejši akterji. Dva izmed najbolj zaželenih nogometašev, mladi vezist Josip Iličić in napadalec Robert Berić, odhajata v Maribor. V lovu za njunim podpisom je bila dolgo časa tudi ljubljanska Olimpija, a so jim večni rivali zdaj z eno potezo speljali oba mlada slovenska reprezentanta. Iličić je podpisal triletno pogodbo, medtem ko je Berić Mariborčanom obljubil zvestobo za naslednja štiri leta. Igralca bosta lahko igrala tudi v evropskem pokalu.

Športni direktor Maribora Zlatko Zahović je za Žurnal24 o igralcih govoril z izbranimi besedami. ''Zelo smo zadovoljni. Predsedniku Interblocka Jocu Pečečniku bi se zahvalil za korektnost. Že nekaj časa sva dogovorjena za prestop igralcev. Gre za odlična mlada igralca, ki ustrezata načinu našega dela.'' In dodal: ''Maribor zanju ni plačal odškodnine, pri prodaji naprej pa bo del denarja pripadel tudi Interblocku. Igralca imata pravico nastopa že na tekmi superpokala proti Kopru, vendar ne bosta igrala, ker se še nista vklopila v sistem našega dela.''

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.