Iličić in druščina odnesli Kurtićevega trenerja

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kurtićeva Parma je odpustila trenerja Liveranija.
Oglej si celoten članek

Italijanski nogometni prvoligaš Parma, za katerega igra slovenski reprezentant Jasmin Kurtić, je po četrtem zaporednem porazu odpustil trenerja Fabia Liveranija.

Ekipa je zdaj na mestih, ki iz serije A vodijo v nižjo raven tekmovanja. Klub je to sporočil po sinočnjem porazu z 0:3 proti Atalanti drugega slovenskega reprezentanta Josipa Iličiča.

Foto: Profimedia Josip Iličić in Jasmin Kurtić

Liverani se je ekipi pridružil na začetku sezone z dveletno pogodbo, pred tem je Lecce iz serie C v treh letih pripeljal na najvišjo ligaško stopničko.

Parma pa je na 16 tekmah te sezone osvojila le 12 točk in je tretja od zadnjega mesta prvenstvene razpredelnice.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.