Iličić na radarju Lazia

Foto: EPA
Foto: EPA
Številni italijanski mediji pišejo, da naj bi se za slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, ki nosi dres Palerma, zelo resno ogreli pri rimskem Laziu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je Josip Iličić v lanski sezoni blestel v majici Palerma, mu je šlo v pravkar končani sezoni veliko slabše od rok. Kranjčan je bil sicer stalni član ekipe in zbral tudi 33 nastopov, a zabil le dva zadetka. Njegova forma je bila na večini tekem daleč od tistega, česar je Jojo sposoben, tako da bi se kaj lahko zgodilo, da bi pred začetkom priprav na naslednjo sezono zamenjal delodajalce. Že dalj časa je znano, da se za njegove usluge zanimajo predvsem številni italijanski prvoligaši. V prvi vrsti je tu Inter, ki že nekaj časa opazuje Slovenca na začasnem delu na Siciliji. Zdaj pa so se italijanski mediji razpisali, da naj bi se v boj za usluge ofenzivno naravnanega vezista podal tudi Lazio.

Eden od dveh rimskih velikanov je letošnjo sezono Serie A zaključil na četrtem mestu in si izboril nastope v Evropski ligi v naslednji sezoni. Iličića naj bi si v ekipi zaželel tudi predsednik Lazia Claudio Lotito, ki si z njim želi okrepiti napadalni del svojega moštva. Po pisanju italijanskih medijev bi Lazio predsednika Palerma Maurizia Zamparinija uspel omehčati z odškodnino v višini desetih milijonov evrov.

Ob Iličiću je zelo blizu odhoda s Sicilije tudi Armin Bačinović, ki je že večkrat javno izrazil nezadovoljstvo s svojo vlogo pri Palermu. Očitno bo letošnje poletje za Slovenca na mafijskem otoku še kako vroče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:43 28. Maj 2012.

    Reja ni več trener!

  • 10:10 28. Maj 2012.

    Claudio Lotito je predsednik kluba, trener pa Edi Reja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.