Iličić: "Ne vem, kaj se dogaja"

Foto: Žurnal24 Josip Iličić je skupaj s Javierjem Pastorejem, oba sta v sezoni zadela po štirik Foto: Žurnal24 Klub Iličića in Bačinovića skupaj ceni na več kot 30 milijonov evrov. (Foto: Reu Foto: Žurnal24 Mauricio Pinilla Foto: Žurnal24 Javier Pastore Foto: Žurnal24 Josip Iličić in Armin Bačinović Foto: Žurnal24 Josip Iličić
Josip Iličić je v dresu Palerma proti Bologni zabil že svoj četrti gol v italijanski serie A. Po novi zmagi je italijanskim novinarjem zaupal, da ima še skrite rezerve.
Oglej si celoten članek

22-leti slovenski nogometni reprezentant Josip Iličić je v 24. minuti 7. kroga italijanske serie A proti Bologni dosegel nov evrogol. Po silovitem strelu s 25 metrov je žoga končala pod prečko. Jojo je v dresu Palerma v šesti tekmi zabil že svoj četrti gol. Kranjčan po novi blesteči predstavi ni mogel skriti zadovoljstva: "Sploh ne vem, kaj se v zadnjih dveh mesecih dogaja v mojem življenju. Zelo sem vesel, da je gol zabil tudi Bačinović."

Iličić, ki skupaj z Bačinovićem velja za najboljši nakup v elitni italijanski ligi v novi sezoni, je pred reprezentančnim premorom zadel proti Interju, Juventusu in Fiorentini, v nedeljo pa še svoj drugi zadetek pred domačimi navijači. "Vesel sem, da sem zadel tudi po premoru. Sem izjemno motiviran, še bolj vesel pa sem, da ekipa igra dobro in da se naša forma vzpenja. Upam, da so se zmage šele začele. Mislim, da gremo lahko še korak naprej. Še vedno vidim veliko prostora za izboljšave, tako v moji igri, kot v igri ekipe,“ je takoj po zmagi nad Bologno s 4:1 italijanski sedmi sili dejal nekdanji igralec Interblocka in Maribora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.