Iličić ni več na izhodnih vratih

Foto: EPA
Foto: EPA
Fiorentina je slovenskega reprezentanta umaknila iz takoimenovane transfer liste.
Oglej si celoten članek

Po poročanju nekaterih italijanskih medijev bo Josip Iličić tudi v prihajajoči sezoni gotovo igral za Fiorentino. Slovenski vezist je bil sicer nekaj časa "v izložbi", največ zanimanja zanj pa je pokazala Bologna, ki se je letos vrnila med italijansko elito. A do dogovora ni prišlo, slovenski reprezentant ni pristal na pogoje novega prvoligaša.

Novi trener Fiorentine Paulo Sousa se je bil nekaj časa pripravljen odreči Iličiću, ki je sicer blestel v končnici lanske sezone. Po dveh odličnih predstavah v pripravljalnem obdobju, ko je "Viola" ugnala Barcelono (2:1) in Chelsea (1:0) pa si je nekdanji trener Basla očitno premislil in želi Gorenjca zadržati v svojih vrstah.

Iličić je tako proti Kataloncem kot proti Londončanom pokazal solidno predstavo, proti aktualnim angleškim prvakom je bil tudi blizu zadetka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.