"Iličić še ni član Fiorentine, smo pa blizu"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Italijanski TuttoMercatoWeb navaja izjavo predsednika Palerma Maurizia Zamparinija, da je Josip Iličić že član Fiorentine. Iličićev agent Amir Ružnić je za zurnal24.si to zanikal.
Oglej si celoten članek

Maurizio Zamparini je tudi javno spregovoril o prestopu slovenskega nogometnega reprezentanta iz Palerma v Fiorentino.

"Iličić je član Fiorentine,“ je dejal človek, ki v Palermu odloča o vsem in ki je dejal, da Iličića po izpadu kluba v Serio B ne bo mogoče zadržati na Siciliji.

Novico smo preverili pri Iličićevem agentu Amirju Ružniću, ki je zanikal, da bi Jojo že podpisal novo pogodbo. "Ni še član Fiorentine. Smo pa zelo blizu podpisa. Upam, da se bo to zgodilo najpozneje v dnevu ali dveh," pravi Ružnić in pritrjuje, da se zatika pri denarju: "Vedno se zatika pri denarju. O številkah ne bom govoril. Lahko povem, da je Zamparini zelo časten človek, ampak vztrajen in ima svoje principe. Menim, da da na koncu ne bo težav. Tudi sam je Jojotu obljubil, da ga bo pustil iz kluba."

Čeprav je Zamparini ves čas zatrjeval, da Iličića za manj kot 15 milijonov evrov ne da, pa naj bi za nekdanjega člana Maribora in Interblocka na koncu iztržili 10 milijonov evrov, pišejo italijanski mediji.

Iličić naj bi z vijoličastimi, ki so v minuli sezoni zasedli četrto mesto v Serie A in si priigrali nastop v Evropski ligi, podpisal štiriletno pogodbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.