Iličić "strašil" na pripravah Palerma

Zgodbic o tem, kako je Josip Iličić že pri Interblocku znal smešiti soigralce na treningih, ni malo. Zdaj se slovenski reprezentant skupaj z Arminom Bačinovićem, Sinišo Anđelkovićem in Jasminom Kurtićem s Palermom pripravlja na začetek nove sezone, tudi visoko v italijanskih gorah pa je ostal navihan. Poglejte si, kako je želel prestrašiti nekaj soigralcev (posnetek previjte na 14:50).
Oglej si celoten članek

V malem mestecu Malles blizu Bolzana se Palermo z novim trenerjem Stefanom Piolijem pripravlja na začetek sezone. Novim soigralcem se je v torek pridružil tudi nekdanji branilec Chieva Andrea Mantovani, medtem ko četverica slovenskih nogometašev že pridno nabira kondicijo pred sezono 2011/12 v Serie A. Če je prihodnost Jasmina Kurtića še naprej nejasna, pa je pred Josipom Iličićem ob morebitnem odhodu Javierja Pastoreja izjemno pomembna sezona, v kateri bo moral nositi glavno kreativno breme v ekipi rožnatih. Pomembna vloga pod novim trenerjem brez dvoma čaka tudi Armina Bačinovića.

Priprave Palerma za zdaj potekajo brez težav. Trener Pioli se rad pozabava tudi z igranjem košarke, kar si lahko ogledate tudi v videu, oranžno žogo pa imajo radi tudi Mattia Cassani, Federico Balzaretti in Giulio Migliaccio. V posnetku italijanskega medija Mediagol.it je tudi razvidno, kako Iličić proti koncu treninga pred očmi kapetana Fabrizia Miccolija poskuša prestrašiti naključne soigralce, ki tečejo enega zadnjih krogov, ni pa jasno, če je poteza uspela. Kapetanov namestnik Cassani se nato odpravi za njim; če so bile v igri čestitke ali kakšna vzgojna, pa ni jasno.

Sicilski klub bo pod novim trenerjem obudil zastarelo postavitev s tremi branilci v zadnji vrsti, ki pa je denimo pri Udineseju Samirja Handanovića v lanski sezoni delala čudeže. Tako je Pioli na torkovem treningu preizkušal trojki Milan Milanović-Dorin Goian-Cesare Bovo in Mauro Cetto-Ezequiel Muñoz-Anđelković. "Obramba s tremi ni težka, če se dela skupaj, potem ni težka nobena postavitev," je o spremembah dejal Muñoz, o kritikah na račun obrambe Palerma v lanski sezoni pa je pristavil: "Resnično nisem eden tistih, ki veliko bere časopise, vem pa, da se je o obrambi govorilo kot o naši Ahilovi peti. Toda letos je novo leto, začenjamo z novim trenerjem, ki bi lahko igral tudi s tremi branilci."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:09 5. Julij 2011.

    čist nova fora:)<br /><br />http://bit.ly/lVp8iB

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.