Iličić: "Tak gol sem že zabil"

Foto: Žurnal24 Iličić je svoj peti gol v Italiji dosegel s peto. (Foto: EPA)
Josip Iličić je konec tedna zabil svoj peti gol v Serie A. Zadetek s peto je bil med najlepšimi, Jojo pa je dejal, da na ta način ni zabil prvič. Medtem njegov agent razkriva, da se je zanj zanimal tudi AC Milan.
Oglej si celoten članek

Dekle Tina mi je vedno stala ob strani, tudi v težkih časih, ki sem jih preživljal v Ljubljani. Bila je ob meni, ko v nekdanjem klubu nisem dobival plače.
Josip Iličić
Josip Iličić je s petim zadetkom v Serie A Palermu na gostovanju pri Ceseni izdatno pomagal do zmage z 2:1. Zadel je s peto, svoj zadetek pa posvetil svojemu dekletu Tini. "Če bi mi nekdo pred sezono dejal, da bom v prvih 13 kolih zabil pet golov, bi mu vsekakor odgovoril, da sem dovolj samozavesten, da verjamem v to," je prepričan v svoje kvalitete Iličić.

"Reagiral sem povsem podzavestno. Takšen gol sem zabil že v dresu Interblocka," je dejal Iličić in italijanski sedmi sili pojasnil, da je njegov najljubši klub Juventus. Slovenski reprezentant se ne bi branil niti ponudbe drugih velikih klubov. "Z veseljem bi igral v Milanu, če bi me nekoč želeli, pa čeprav sem vedno navijal za Juventus," še pravi Gorenjec.

Mariborčan v Chelsea?
Na tekmo Maribora prihajata skavta Chelseaja. Za zdaj molčijo, koga bosta gledala.

Mikal je Milan
Njegov agent Amir Rzunić razrkiva, da si ga je pred sezono želelo skoraj pol moštev iz Serie A. "Zdelo se je, da mika Milan, pa še številni drugi so imeli posnetke z njim. A le Palermo je bil tisti, ki ni imel nobenega dvoma. Verjel je vanj in prehitel vse ostale."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.