Iličić: Vse bo odvisno od nas

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
"Angleži bodo napadali, kar je naša priložnost. Ko jim bomo odvzeli žogo, bomo morali v napadalnih akcijah hitro reagirati," je pred jutrišnjim sprektaklom dejal Josip Iličić
Oglej si celoten članek

"Vemo proti komu igramo. Motivirani smo in upam, da bomo prikazali vse kar znamo in iztržili čim boljši rezultat. Glede vročine se ne obremenjujemo. Zagotovo bo vroče, vendar bo tako za obe ekipi. Osredotočeni moramo biti na igro, ne pa na vreme," je na današnji tiskovni konferenci pojasnil Josip Iličić, ki je imel na včerajšnjem treningu nekaj težav z bolečinami v mišici, a bo maksimalno pripravljen na bitko z Angleži.

"Odigrati moramo čim bolj agesivno. Angleži bodo napadali, kar je naša priložnost. V situacijah, ko jim bomo odvzeli žogo, bomo morali v napadalnih akcijah hitro reagirati. Tudi prekinitve so na takšnih tekmah vedno dobrodošle. Pomembno je, da bomo kompaktni in agresivni. Ni pomembno, če damo gol iz igre ali prekinitve, le da zadanemo."

Iličić je samozavestno dodal, da bo vse odvisno od igre slovenske izbrane vrste: "Na tekmi na Wembleyju se je pokazalo, da ne smemo prehitro izgubljati žog. Zavedamo se, kakšni kakovost premore Anglija. Vsak posameznik lahko odloči tekmo. Na pripravljalni tekmi proti Irski zagotovo niso imeli pravega naboja, v Ljubljano pa prihajajo po zmago." 

"Pričakovanja so eno, realnost pa se pokaže na igrišču. Vse bo odvisno od nas in od tega, kako se bomo postavili na igrišču. Skušali bomo izkoristiti nasprotnikove pomanjkljivosti. Igramo doma in to bo še dodatna motivacija. Premagljive so tudi najboljše reprezentance na svetu."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.