Iličić zavrnil 12 milijonov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Josip Iličić je zavrnil bogato ponudbo slovitega angleškega nogometnega kluba Liverpoola.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni reprezentant, ki je v zadnji sezoni s Palermom izpadel iz Serie A in bo zaradi tega zamenjal sredino, je vroča žemljica na nogometni tržnici.

Po pisanju italijanskih medijev in njegovega agenta Amirja Ružnića si ga želijo številni ugledni evropski klubi, a je Josip Iličić odločen, da bo kariero nadaljeval pri Fiorentini. Iličić naj bi imel že vse dogovorjeno za prestop v Firence, a uradnega obvestila do zdaj ni bilo.

Zavrnil velikana

Je pa v nedeljo La Gazzetta dello Sport objavila zanimivo novico, da je Liverpool za Josipa Iličića poslal ponudbo v višini 12 milijonov evrov. Številka je višja, kot naj bi za Iličića odšteli pri Fiorentini (govori se o odškodnini 10 milijonov evrov), a naj bi bil Iličić naslednjo sezono pripravljen nositi le vijoličasti dres kluba, ki si je priigrali nastop v Evropski ligi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:37 22. Julij 2013.

    pa ni sposoben nositi dres Liverpoola .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.