Iličićev soigralec suspendiran zaradi dopinga

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Palomino iz Atalante je bil pozitiven na dopinškem testu.
Oglej si celoten članek

Osrednji branilec Atalante iz Bergama Jose Luis Palomino je bil zaradi pozitivnega dopinškega testa začasno suspendiran, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Iz italijanske protidopinške agencije Nado so sporočili, da so pri 32-letniku, soigralcu slovenskega reprezentanta Josipa Iličića, odkrili prepovedan metabolit klostebol in ga začasno suspendirali.

Pri nogometnem klubu so potrdili, da jih je sodišče o prepovedi igranja obvestilo v torek in zdaj čakajo na nadaljnje korake.

Atalanta Bergamo je minulo sezono v italijanski prvi ligi končala na osmem mestu, v evropski ligi pa so Italijani v četrtfinalu klonili proti RB Leipzigu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.