Iličićeva asistenca ni bila dovolj

Foto: EPA
Foto: EPA
Juventus je na uvodu v novo prvenstvo doma premagal Fiorentino (2:1), Roma je ugnala Udinese (4:0).
Oglej si celoten članek

Aktualni prvak Juventus je proti Fiorentini v prvem polčasu nanizal nekaj nevarnih situacij, do vodstva pa zasluženo prišel v 37. minuti, ko je z glavo zadel Sami Khedira.

Toskanci so izenačili v 70. minuti, potem ko je Josip Iličić dobro podal iz kota, pred vrati pa je bil najvišji Hrvat Nikola Kalinić.

A le nekaj minut kasneje je Juve spet zabil, ko je pregrešno dragi Gonzalo Higuaín izkoristil zmedo pred vrati in rešil tekmo v korist črno-modrih.

Iličić je na zelenici ostal vse do 80. minute, igral je pretežno na levi strani vezne linije Fiorentine.

Štirje goli Rome v 20 minutah

Odlično je prvenstvo začela tudi AS Roma, na domačem igrišču je težje, kot kaže končni rezultat (4:0), premagala Udinese.

Prvi gol so Rimljani zabili šele po več kot uri igre, ko je z bele točke zadel Diego Perotti. Argentinec je vajo ponovil še deset minut kasneje, po zadetek pa sta pred koncem dosegla še Edin Džeko in Mohamed Salah

Serie A, 1. kolo:

AS Roma - Udinese 4:0 (0:0)
Perotti 65./11m, 75./11m, Džeko 82., Salah 84.

Juventus - Fiorentina 2:1 (1:0)
Khedira 37., Higuaín 76.; Kalinić 70.

Nedelja:
AC Milan - Torino
Atalanta - Lazio
Bologna - Crotone
Chievo - Inter
Empoli - Sampdoria
Genoa - Cagliari
Palermo - Sassuolo
Pescara - Napoli

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.