Iličiću bo družbo delal obetavni Hrvat

Foto: EPA
Foto: EPA
Na Apeninskem polotoku poteka živahno dogajanje na nogometni tržnici.
Oglej si celoten članek

Srbski nogometni napadalec Adem Ljajić bo prestopil iz Fiorentine Josipa Iličića k Romi za odškodnino v vrednosti deset milijonov evrov. Obetavni Hrvat Ante Rebić pa se bo iz Splita preselil k Iličiću in "violam" za odškodnino pet milijonov evrov.

Enaindvajsetletni Ljajić bo okrepil konico napada Rome, s katero je po poročanju italijanskih medijev dosegel dogovor o petletni pogodbi, ki mu bo vsako sezono v dresu Rome prinesla dva milijona evrov. Za mladega srbskega napadalca, ki se je v Firence preselil leta 2010 iz beograjskega Partizana, so zanimanje pokazali tudi v vrstah Liverpoola, Atlética Madrida in Milana, na koncu pa se je odločil za Rim.

Samo še zdravniški pregled 19-letnega hrvaškega nogometaša Rebića loči od podpisa pogodbe s Fiorentino, za katero igra tudi slovenski reprezentant iz Kranja Iličić. Rebić bo s klubom iz Firenc podpisal štiriletno pogodbo, za plačo 600 tisoč evrov na sezono. Dober posel pa si obetajo tudi v Splitu, ki bo za odškodnino za mladega Hrvata prejel pet milijonov evrov ter še 20 odstotkov od prihodnjega transferja v primeru njegove prodaje. Fiorentina Rebića vidi kot zamenjavo za Stevana Jovetića, ki se je preselil v Manchestru Cityju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.