Iliću ni vseeno za Mariborčane

Foto: Katarina Ponjavić
Foto: Katarina Ponjavić
Astana je na povratni tekmi s 3:1 premagala Maribor in jim tako zaprla vrata evropske jeseni, a vendar vsem v kazahstanskem moštvu ni bilo vseeno za nogometaše Maribora.
Oglej si celoten članek

Branko Ilić je z Astano prek Maribora napredoval v 3. krog kvalifikacij za ligo prvakov, kjer jih čaka HJK Helsinki. Po tekmi je za Sportal povedal, da mu ni vseeno za nogometaše slovenskih prvakov. 

"Seveda sem vesel, ker nam je uspelo. Smo profesionalci, vsak se bori zase, a moram priznati, da mi za Maribor ni vseeno. Raje bi videl, da bi bil na njegovem mestu nekdo drug. Vem, da Mariborčanom ni lahko. Žal mi je, da se poslavljajo, a tako pač je. Morajo preboleti, kar se jim je zgodilo, dvigniti glave in iti naprej," je po tekmi, ki so jo nogometaši Astane dobili s 3:1 povedal slovenski reprezentant.

Dejal je, da Maribor ni velik le v Sloveniji, temveč je zrastel tudi na evropskem zemljevidu. "Ljudje v Mariboru delajo odlično. Od Zlatka Zahovića in drugih pa naprej. Tam imam tudi ogromno prijateljev, zato jim neuspeha prav gotovo ne privoščim. To je velik klub. Ne samo v Sloveniji, tudi v Evropi. Mariborčanom želim srečo. Glave gor!" je povedal Ilić, ki je tako kot prvo tekmo, tudi v Astani odigral vseh 90 minut.

"Šel sem do tistih, s katerimi se dobro poznam. Zaželel sem jim srečo. Govoril nisem prav veliko. Vsaka beseda je v takih trenutkih odveč. Tako pač je v športu. Eni se veselijo, drugi so žalostni. Nogomet se bo še vedno igral naprej," je ljubljanski osrednji branilec povedal za Sportal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.