Ilka med najhitrejšimi tudi v drugo

Foto: Profimedia Ilka Štuhec Lake Louise
Ilka Štuhec se je izkazala na treningih pred torkovim smukom.
Oglej si celoten članek

V Val Gardeni so alpske smučarke opravile dva treninga smuka. Najboljši čas drugega treninga je postavila Čehinja Ester Ledecka. Slovenka Ilka Štuhec, druga na prvem treningu, je bila popoldan šesta. Za Ledecko je zaostala 0,61 sekunde.

Na drugem treningu se je Ledecki najbolj približala Italijanka Nicol Delago, ki je na drugem mestu zaostala 0,40 sekunde. Tretji čas je postavila Avstrijka Nicole Schmidhofer z zaostankom 0,43 sekunde. Pred Štuhčevo sta končali še Avstrijka Romana Siebenhofer (+0,52) in Švicarka Michaela Wenig (+0,59).

Na prvem treningu je bila Štuhčeva druga, dve stotinki hitrejši čas je postavila Siebenhoferjeva. Na tretjem mestu je s 37 stotinkami zaostanka končala Delagova. Drugih Slovenk ni na startni listi.

Smuk v Val Gardeni bo v torek ob 12.30.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.