Illarramendi kot Batman dražil bika

Foto: Marca.com
Foto: Marca.com
Španski nogometaš Asier Illarramendi se je opravičil Real Madridu, potem ko so ga televizijske kamere ujele, kako oblečen v Batmanov kostum na baskovskem pustnem festivalu izziva nejevoljnega bika.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni velikan Real Madrid je sprejel opravičilo Asierja Illarramendija, ki se je udeležil tradicionalnega pustnega rajanja v domači baskovski pokrajini in ogrožal svoje zdravje.

"Imamo pravila znotraj slačilnice, denimo, da ne smeš smučati in početi ostalih nevarnih reči, ne vem, če sem spadajo tudi bikoborbe. Opravičil se je in mislim, da tega ne bo storil nikoli več," je na sobotni novinarski konferenci dejal trener Carlo Ancelotti.

Na spletnem portalu YouTube se je pojavil posnetek 24-letnega obrambnega vezista, ki na festivalu v Azpeitii poskakuje okrog bika, in to našemljen v priljubljenega stipovskega in filmskega junaka.

Illarramendi se na posnetku pojavi ob 0:14:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.