''Imamo to, kar potrebujemo''

Foto: EPA
Foto: EPA
Tina Maze je bila po porazu proti Anni Fenninger odkrito razočarana, uteho pa je našla pri vodji ekipe in življenjskemu sopotniku Andrei Massiju.
Oglej si celoten članek

''Imamo to, kar potrebujemo,'' je sliki, na kateri je v objemu z arhitektom njenih največjih uspehov Andreo Massijem, pomenljivo zapisala Tina Maze.

Črnjanka je na zadnji tekmi sezone morala priznati premoč Anni Fenninger, ki je tako ubranila skupno zmago in se veselila drugega velikega kristalnega globusa. Mazejeva je po tekmi dejala, da je razočaranje veliko, a dodala, da si nima kaj očitati.

''Hvala Meribelu, hvala navijačem, hvala, da ste z mano delili čustva,'' je objavi na Twitterju za slovo od letošnje sezone še pripisala Tina.

Mazejeva je s svojimi oboževalci delila tudi video na družabnem omrežju Facebook, ki kaže na dobro vzdušje v taboru slovenske šampionke. ''Konec naporne sezone. Počutim se čudovito,'' je dodala.

xxx

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:00 23. Marec 2015.

    @lannina pokloni se do tal in tam ostani........................"Tina je res prijazno dekle in me je danes presenetila, ko mi je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.