In kje so starši?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Majhen otrok je s položajem, ki ga je zavzel med tekmo prve argentinske lige, osupnil nogometni svet.
Oglej si celoten članek

Nenavadna fotografija je nastala med tekmo argentinske lige, na kateri sta se pomerili ekipi Quilmes in Independiente. Srečanje se končalo z neodločenim izidom (1:1).

Največje pozornosti pa ni bil deležen končni rezultat, temveč otrok, ki je v želji po neoviranem pogledu na zelenico splezal visoko na ograjo in tekmo spremljal iz precej nevarnega položaja. 

''Kako je prišel tako visoko?'' in ''Kje so njegovi starši?'' sta vprašanji, s katerima je fotogafijo na družabnih omrežjih pospremilo največ ogorčenih navijačev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:01 23. September 2016.

    Ti starši so eni navadni telebani. Žal jih je pa tudi pri nas vse več.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.