Incident na prestižnem turnirju: "Nepomembna p***ica!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Teniški svet je pretreslo obnašanje igralk na turnirju v Cincinnatiju.
Oglej si celoten članek

Ukrajinka Dajana Jastremska je znana po svojih čustvenih izpadih na teniških igriščih, tako da je povsod, kjer igra ta mlada igralka, vedno zelo zanimivo.

Nič kaj drugače ni bilo niti na WTA turnirju v Cincinnatiju, kjer je Jastremsko tokrat očitno zmotilo, da je ameriško občinstvo v prvem krogu na njenem dvoboju proti Caty McNally navijalo za domačo predstavnico.

21-letna Ukrajinka je sicer po dveh podaljšanih igrah izjemno napet dvoboj vendarle dobila s 7:6 (3), 7:6 (1), a je ob zmagi prikazala zelo nešportno vedenje, potem ko je gestikulirala ter provokativno vzpodbujala občinstvo, nato pa se ni želela rokovati s svojo nasprotnico, temveč je odkorakala naravnost mimo nje.

Šokirana McNallyjeva se je nato napotila za svojo mlado nasprotnico ter ji vendarle uspela čestitati za zmago, ko pa se je obrnila, se je dalo z njenih ustnic razbrati, kaj si misli o zmagovalki: "Nepomembna p***ica!"

Jastremska sicer ni prvič šokirala z nedopustnim obnašanjem, saj je v preteklosti že znala predati dvoboje, ko si je nasprotnica priigrala tri zaključne žogice, bila pa je tudi že suspendirana zaradi uporabe dopinga. A vseeno se kaj takega tudi od nje ni pričakovalo...

Morda bi nekateri temu celo lahko rekli "karma", ampak mlada Ukrajinka se je poslovila že v naslednjem krogu, ko jo je z 2:0 izločila Barbora Krejčikova.

Doping Teniška igralka padla na testu, kriv naj bi bil spolni odnos

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.