Incident na tribuni pretresel ''lepo Ano''

Foto: EPA
Foto: EPA
Teniški obračun Ane Ivanović in Anastasije Sevastove je prekinil padec obiskovalke, ki je potrebovala zdravniško pomoč. Prekinitev je trajala kar 26 minut.
Oglej si celoten članek

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa Ana Ivanović je razkrila, da je bila zaradi padca gledalke precej pretresena, saj se je bala najhujšega scenarija.

Obiskovalki so na prizorišču nudili prvo pomoč, nato pa so jo z nosili odpeljali v zakulisje. Dvoboj Srbkinje in Latvijke se je po slabe pol ure lahko nadaljeval.

''Počutila sem se zelo slabo. Tresla sem se, saj je bil zvok ob padcu gospe zelo glasen. Slišala sem ga. Takoj sem se ustavila,'' je povedala Ivanovićeva. 

''Ni bilo slišati preveč dobro. Še sreča, da smo malce počakali. Povedali so nam, da krvavi. Upam, da je z njo vse v redu,'' je dodala nekdanja prva igralka sveta.

Organizatorji so potrdili, da so obiskovalko odpeljali na opazovanje in nadaljnje preiskave.

To je bil že drugi primer v zadnjih štirih dneh, ko je morala na tribunah posredovati zdravniška služba. Podoben incident je pred dnevi prekinil obračun Bernarda Tomica in Denisa Istomina.

Ivanovićeva se je v nadaljevanju uspela zbrati in slavila s 6:3, 6:3. Po dvoboju je priznala, da je tenis v zadnjih letih doživel korenite spremembe. 

''Povsem drugače je kot takrat, ko sem jaz začela. Kot nosilka si lahko prišla do tretjega, četrtega kroga, ne da bi izgubila veliko iger. Dandanes je vsak obračun prava bitka in velik izziv. Prihajajo mlada dekleta, ki so neustrašna,'' je povedala 28-letnica, nekdanja finalistka OP Avstralije (2008).

Foto: EPA ana ivanović op avstraliije obiskovalka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.