Incident v Srbiji, nastradal hrvaški sodnik

Foto: youtube vaterpolo, incident
Na tekmi regionalne lige v vaterpolu je prišlo do incidenta.
Oglej si celoten članek

Na tekmi A2 regionalne vaterpolske lige med Crveno zvezdo in Vojvodino je dve sekundi pred koncem dvoboja v bazenu končal tudi hrvaški sodnik Marko Matijević. Za njegovo 'kopanje' je poskrbel eden izmed 200 domačih navijačev. Tekma je bila prekinjena. Rezultat dvoboja je bil 7:7, do konca pa sta ostali le še dve sekundi, ko je prišlo do neljubega dogodka.

Pred tem, ko je bil sodnik še popolnoma suh, je Crvena zvezda z igralcem več izenačila rezultat, navijaču pa se je najverjetneje zamerila odločitev sodniškega para, ki je ob zadnjem napadu gostov izključil domačega vaterpolista. V dveh sekundah je v vaterpolu težko doseči še kakšen zadetek.

Nesrečnemu sodniku je kot prvi na pomoč priskočil generalni direktor Vojvodine Kolja Lazor. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:50 4. Februar 2018.

    Neprijateljsko navijanje je doseglo dno tako pri Srbih kot Hrvatih kadar gre za medsebojne tekme, nižje že ne more biti.Pričakovano …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.