Indijca ostajata v igri za finale

Foto: Žurnal24
Na novega leta dan se je v avstralskem Perthu nadaljeval Hopmanov pokal teniških reprezentanc. Indija je presenetila Avstralce in po zmagi z 2:1 ostaja v boju za petkov finale.
Oglej si celoten članek
 

Hopmanov pokal, skupina B

Indija : Avstralija 2:1

Obračun skupine B Hopmanovega pokala med Indijo in Avstralijo se je začel z zmago gostiteljev, potem ko je v moškem dvoboju Peter Luczak z 7:6 in 6:3 premagal Rohana Bopanna. Izenačenje na 1:1 je priigrala Sania Mirza, ki je z odlično igro v tretjem nizu porazila Alicio Molik z 6:2, 2:6 in 6:4. Zmagovalca je tako odločil dvoboj mešanih dvojic, kjer je indijski par nekoliko presenetljivo, a zasluženo ugnal avstralskega z 6:2, 4:6 in 7:6. Podaljšana igra v odločilnem nizu se je končala z 13:11. V skupini B po ponedeljkovi zmagi nad Češko vodijo Američani (2 zmagi), Indija in Avstralija imata po zmago in tako Indijcema ostajajo teoretične možnosti za uvrstitev v finale.

"Res smo zadovoljni, da smo spet v igri. Mislim, da smo igrali zelo dobro, še posebno Rohan v prvem nizu in polovici drugega,“ je po dvoboju dvojic dejala Mirza, 31. igralka sveta, ki si res želi finala. Indijca za finale potrebujeta zmago nad Češko in obenem zmago Avstralije nad ZDA. "Sania je igrala fantastično, oba sta pokazala kako zelo kvalitetna igralca sta, pravzaprav me je Rohan presenetil, igral je zelo hitro in odlično na mreži,“ je premoč indijskega para morala priznati Molikova. V sredo bosta v sklopu skupine A zaigrali Srbija in Francija, zmagovalec pa se bo najverjetneje uvrstil v finale.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.