Iniesta objavil fotografijo, navijači skočili v zrak: "Imaš 100 let?"

Foto: Epa
Foto: Epa
Osemintridesetletni španski vezist je presenetil s svojim izgledom.
Oglej si celoten članek

Legendarni Andres Iniesta je postal tarča zbadljivih komentarjev, potem ko je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri po mnenju spletnih uporabnikov izgleda dokaj slabo za svoja leta.

Legendarni vezist Barcelone in španske izbrane vrste, ki se je leta 2018 podal na Japonsko in okrepil tamkajšnji Vissel Kobe, je prejšnji mesec dopolnil 38 let, zlobni jeziki pa namigujejo, da mu leta niso prizanašala.

Foto: Epa Andres Iniesta

"Prepričan sem bil, da je bila fotografija predelana z aplikacijo za staranje," je zapisal nek uporabnik twitterja. "Ali ima Iniesta 100 let?" je dodal drugi.

Nekateri so to priložnost izkoristili za primerjavo s Cristianom Ronaldom oziroma Lukom Modrićem, ki sta samo leto mlajša od Inieste.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.