Innsbruck napolnil mrežo Zmajev

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Hokejisti Innsbrucka so v 29. krogu lige Ebel doma z 8:1 (2:0, 2:1, 4:0) premagali ljubljansko Telemach Olimpijo.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski hokejisti tudi po derbiju začelja ostajajo priklenjeni na zadnje, 12. mesto v razvrstitvi lige Ebel. Doslej so dosegli le tri zmage, medtem ko so zbrali 22 porazov za skromnih 15 točk, od 11. mesta, na katerem je Innsbruck, so oddaljeni 16 točk.

Gostitelji so povedli že v četrti minuti, ko je samostojno akcijo zaključil Šved Andreas Valdix. Štiri minute pozneje je bilo že 2:0, ko je vrata gostov, ki so bili tedaj številčno oslabljeni, načel še David Schuller. Po golu v minuli sezoni najboljšega strelca ljubljanske zasedbe Američana Hunterja Bishopa sredi drugega dela je na 1:3 v 33. minuti znižal Andrej Hebar.

Olimpija, ki je uvodno tretjino v strelih izgubila s 6:18, je v drugem delu vzpostavila ravnotežje v strelih (9:10), rezultatsko pa je pred zadnjo tretjino zaostajala z 1:3. V tretji tretjini so domači, ki so zmagali prvič po 13. novembru, vmes pa nanizali devet porazov, dosegli še štiri gole in zadnjeuvrščeni ekipi lige prizadejali nov visok poraz, sicer že sedmega v nizu.

Liga Ebel, izidi:

Innsbruck : Telemach Olimpija 8:1 (2:0, 2:1, 4:0)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.