Inter dobil prvi del finala pred finalom

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Hvalnice Interju v italijanskem tisku ne ponehajo. (Foto: Reuters) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Wesley Sneijder se rad spominja časov, ko je igral pod vodstvom Joseja Mourinha. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Milanski Inter je po zaostanku z 0:1 na koncu s 3:1 dobil prvi del polfinalnega obračuna Lige prvakov proti Barceloni in bo naslednji teden v katalonski prestolnici branil lepo prednost.
Oglej si celoten članek

Inter je na svojem stadionu Giuseppe Meazza s 3:1 dobil prvo polfinalno srečanje proti Barceloni. Italijanski prvaki imajo tako pred povratno tekmo, ki bo naslednjo sredo v katalonski prestolnici, lepo prednost.

Barça udarila prva
Po začetnem otipavanju so v 19. minuti povedli gostje. Po levi strani je v domači kazenski prostor prodrl nekdanji nogometaš Interja Maxwell in v sredini lepo našel Pedra Rodrígueza, ta pa je žogo mimo nemočnega varatarja Júlia Césarja pospravil v mrežo. Barcelona je prišla do tako pomembnega zadetka v gosteh. Dobrih deset minut pozneje so se domači vrnili v igro. Po dveh zapravljenih priložnostih je Inter namreč izenačil, strelec pa je bil po lepi podaji Diega Milita Wesley Sneijder. To je bil tudi rezultat prvega polčasa.

Domači dvakrat v polno
Drugi del so domači začeli z ekspresnim zadetkom in vodstvom v 48. minuti. Strelec je bil sinoči razigrani Brazilec Maicon. Nad tretjim golom črno-modrih pa visi precejšen vprašaj. Zadetek je padel v 61. minuti. Akcijo je po desni strani izpeljal nekdanji napadalec in prvi strelec Barcelone Samuel Eto'o, njegovo podajo je na drugi vratnici z glavo proti golu potisnil Sneijder, Diego Milito pa je žogo potisnil čez golovo črto. Počasen posnetek je pokazal, da je bil Argentinec v trenutku oddaje žoge za Barcelonino obrambo. Barça je v končnici domače stisnila na njihovo polovico, a golov ni bilo več.

Liga prvakov, polfinale, prva tekma:


Inter : Barcelona 3:1 (1:1)
Sneijder (30), Maicon (48), Milito (61); Pedro (19)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.