Inter je s Sarmo dobil vratarja za deset let

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Agent slovenskega reprezentančnega kapetana Samirja Handanovića, Federico Pastorello, je prepričan, da je Inter z nakupom najboljšega slovenskega vratarja zadel v polno.
Oglej si celoten članek

"S Samirjem je Inter dobil vratarja za deset let," je bil Federico Pastorello v pogovoru za Tuttomercatoweb poln hvale na račun svojega varovanca Samirja Handanovića. Sarma je v letošnjem poletnem prestopnem roku po več uspešnih letih v vratih Udineseja za 11 milijonov evrov prestopil v Inter, ki je po mnenju Pastorella v njem dobil enega najboljših vratarjev na svetu. "Mislim, da je Samir med dvema, morda tremi najboljšimi vratarji na svetu," je prepričan Pastorello.

Zgodba Handanovića v svetovni prestolnici mode se je sicer začela z napako, saj je moral slovenski reprezentančni kapetan po le nekaj prijateljskih obračunih na operacijo poškodovanega kolena. Poškodba pa ni prizadela le črno-modrih, temveč tudi slovensko reprezentanco, ki je kvalifikacije za svetovno prvenstvo v Braziliji začela brez največjega zvezdnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.