Inter: "Mi smo z Marsa!"

Foto: Žurnal24 Hvalnice Interju v italijanskem tisku ne ponehajo. (Foto: Reuters)
"Mega Inter: Mi smo marsovci!" in "Balotelli pokvaril zabavo!" sta le dva izmed barvitih naslovov, s katerimi so dan po veliki zmagi Interja nad Barcelono v Ligi prvakov postregli mediji v Italiji.
Oglej si celoten članek

Če je italijanski športni dnevnik La Gazzetta dello Sport pred prvo tekmo polfinala Lige prvakov med Interjem in Barcelono z marsovcem primerjal napadalca Barçe Lionela Messija, se je po fantastičnem rezultatu (3:1) za Nerazzurre slika povsem obrnila. Zdaj so na planetu Mars doma José Mourinho in njegovi varovanci.

Barack Obama je obljubil Mars v naslednjih 30 letih. Pozen bo – Inter je tam pristal že včeraj. Če je Barcelona z Marsa, potem si Mourinhova ekipa zasluži državljanstvo istega planeta.
Luigi Garlando, La Gazzetta dello Sport

"Mega Inter: Mi smo marsovci," se je bleščala naslovnica milanskega dnevnika. "Barack Obama je obljubil Mars v naslednjih 30 letih. Pozen bo – Inter je tam pristal že včeraj. Če je Barcelona z Marsa, potem si Mourinhova ekipa zasluži državljanstvo istega planeta," je zapisal novinar Luigi Garland.

V petju hvalnic milanskemu moštvu ni zaostajal niti rimski Corriere dello Sport, ki meni, da je Inter z eno nogo že v madridskem finalu. "Legenda Inter," se je glasil naslov v njihovem časopisu, skupaj z besedami:

"Sijajna zmaga s 3:1 nad svetovnimi prvaki Barcelono. Finale Lige prvakov je zdaj bližje," so zapisali. Kljub vsemu pa nikomur ni ušel incident Maria Balotellija, ki je na žvižge navijačev odgovoril z gestikulacijami, na koncu tekme pa jezno slekel dres in ga vrgel na travo San Sira. "Balotelli je pokvaril zabavo," so dejali v Gazzetti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.