Inter sprejel odločitev glede Eriksena

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Danski nogometaš je pleti utrpel zastoj srca.
Oglej si celoten članek

Pri Italijanskih prvakih so naposled sprejeli odločitev glede Christiana Eriksena, ki na sezono zasluži 7.5 milijna evrov in ima pri Interju celo najvišjo plačo med nogometši kluba.

Danski reprezentant je na prvi tekmi evropskega prvenstva utrpel zastoj srca, zdravniki pa so mu na zelenici reševali življenje in bili pri tem na srečo uspešni. Eriksenu je bil prepeljan v bolnišnico, kjr so mu p nekaj dneh vstavili defibrilator, ki nadzira bitje njegovega srca. 

Zvezdnik po nekaj mesecih sicer pravi, da se dobro počuti, vendar kljub temu za Inter ne sme  nastopati, saj pravila v Italiji prepovedujejo igranje vsem, ki imajo resne težave s srcem. Nekoliko drugačna pravila veljajo zunaj Apeninskega polotoka, zato pri Interju skušajo Dancu najti klub v državah, kjer zanj ni takšnih omejitev. 

Klub je tako že potrdil, da namrava prodati Eriksena, saj ga ne more registrirati za domača tekmovanja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.