Inter v praznični čas z lepo zmago

Foto: EPA
Foto: EPA
V italijanskem prvenstvu je bila v sredo odigrana ena tekma 18. kola, Inter je doma nadigral Lazio (3:0).
Oglej si celoten članek

Nogometaši Interja so po visoki zmagi nad Laziem (3:0) napovedali spomladanski lov na mesta, ki zagotavljajo uvrstitev v Ligo prvakov. Moštvo Samirja Handanovića (branil je celotno tekmo) je sicer ostalo na sedmem mestu, a razlike so majhne.

V prvem polčasu gledalci na San Siru niso videli zadetkov, najbolj nevarno situacijo pa so si priigrali Rimljani. V drugem polčasu pa je bila zgodba povsem drugačna.

V 54. minuti je mrežo Lazia s pravim projektilom načel Ever Banega, v naslednjih desetih minutah pa je njegov argentinski rojak Mauro Icardi še dvakrat zatresel mrežo in črno-modrim zagotovil vse tri točke.

Serie A, 18. kolo:

Inter - Lazio 3:0 (0:0)
Banega 54., Icardi 56., 65.

Atalanta - Empoli 2:1 (0:0)
Kessié 74., D'Alessandro 94.; Mchedlidze 51.

Četrtek:
Fiorentina - Napoli
AS Roma - Chievo
Palermo - Pescara
Sampdoria - Udinese
Cagliari - Sassuolo
Torino - Genoa

8. januar:
Crotone - Juventus
Bologna - AC Milan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.