Interblock se bo združil z Bravom

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Iz nogometnega kluba Interblock so sporočili, da se bo ta v naslednji sezoni združil z NK Bravo. Predsednik novega kluba z imenom NK Bravo-Interblock bo Darko Klarič, tako da se Joc Pečečnik za zdaj umika iz aktivnega delovanja v klubu. Izjavo objavljamo v celoti.
Oglej si celoten članek
Vodstvi NK Interblock in NK Bravo sta uskladili stališča in sprejeli sklep, da se NK Interblock v sezoni 2012/2013 pridruži NK Bravu. Klub se bo imenoval NK Bravo-Interblock.

Predsednik novega kluba bo Darko Klarič, ki bo tudi odgovoren za delovanje celotnega pogona. V luči zagotavljanja nadaljne kvalitete in ohranjanja rezultatov, ki so na vrhunski ravni ter v skladu z ekonomskimi razmerami v vsem mednarodnem okolju, smo prepričani, da gre za ukrep, ki bo naše dosedanje delo nadgradil in omogočil še boljše pogoje in kvalitetnejše delo v bodoče!

Ob izgradnji nove infrastrukture na območju bivšega Bežigrajskega stadiona se bo dosedanji predsednik NK Interblocka ponovno aktivneje vključil v delovanje kluba.

Kot nakazuje napovedana politika nove vlade R Slovenije, ki obljublja hitrejše reševanje projektov, ki so dobri in generirajo nova delovna mesta ter ustvarjajo dodano vrednost, lahko ugotovimo, da izgradnja BŠP lahko predstavlja, enega od mozaikov uspeha nove vlade.

Projekt nedvomno predstavlja delo za podjetja, katerih dejavnost je v krizi, hkrati pa govorimo o projektu, ki je zasnovan v sodelovanju s svetovno znanimi strokovnjaki, povezan s svetovno znanimi in uspešnimi partnerji in, ki zasluži umestitev v življenje glavnega mesta Slovenije, saj predstavlja največji javni prostor za druženje otrok in družin.

Bežigrajski Športni Park ne bo konkurenčni projekt stadionu v Stožicah, saj ne potrebujemo še enega stadiona, ki nima dovolj dogodkov, da bi ekonomsko lahko živel samostojno, ampak bo s svojimi vsebinami poskrbel za stalno prisotnost obiskovalcev, ki ga bodo klicali Park.

Joc Pečečnik

Predsednik NK Interlock

Direktor družbe Bežigrajski Športni Park

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.