Internet si je dal duška

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Visok poraz Bostona proti Clevelandu na drugi tekmi finala vzhodne konference lige NBA je vzbudil zanimive reakcije na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

V noči na soboto so Cleveland Cavaliers v Bostonu povsem razbili domače Kelte (86:130) in v seriji konferenčnega finala povedli z 2:0 v zmagah.

Ob polčasu je bil izid 31:72, razlika 41 točk pa je najvišja po prvem polčasu v vsej zgodovini končnice lige NBA. Katastrofalno predstavo Bostona so številni izkoristili za norčevanje.

Na Twitterju so se pojavile zanimive animacije. Razplet prvega polčasa so primerjali s filmom Space Jam, v logo Keltov so dali jokajoč obraz Michaela Jordana, zabavni videi na račun Bostona so se kar vrstili.

Nekaj zabavnih pogruntavščin si lahko ogledate spodaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.