Iranci vrgli pokonci Ronalda, tako je reagiral

Foto: Print screen cristiano ronaldo
Evropske prvake čaka tekma za biti ali ne biti.
Oglej si celoten članek

Portugalska nogometna reprezentanca se bo v tretjem krogu skupinskega dela SP 2018 pomerila z izbrano vrsto Irana. Tekma bo odločala o potniku med najboljših 16 reprezentanc, saj imajo aktualni evropski prvaki po dveh odigranih tekmah na računu štiri točke, Iranci zgolj eno manj.

Portugalcem, ki imajo v svojih vrstah razpoloženega Cristiana Ronalda, bi za napredovanje zadostoval že remi, medtem ko bi se Iranci v primeru zmage sploh prvič v petih poskusih uvrstili v izločilni del tekmovanja.

Foto: Epa Iranu je pri uresničevanju visokih rezultatskih ambicij priskočila na pomoč armada navijačev, ki bo naredila vse, da bi strelca štirih zadetkov na letošnjem mundialu in ostale Portugalce vrgla iz tira.

Na desetine iranskih navijačev se je s tem namenom zbralo pred hotelom portugalske reprezentance v Saransku, kjer so z vuvuzelami in glasnim skandiranjem kratili spanec evropskim prvakom. Glasni Iranci so prebudili tudi prvega zvezdnika portugalske reprezentance, ki se je pojavil na oknu svoje spalnice in navijače vljudno zaprosil, naj mu vendarle pustijo spati.

Razposajeni navijači se kljub prošnji niso pustili motiti, saj so z Ronaldovo gesto dočakali potrditev, da njihov načrt deluje.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.