Škandal v Dublinu, tako so slavili smrt kraljice Elizabete II.

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Irski navijači so med tekmo konferenčne lige proslavljali smrt kraljice Elizabete II.
Oglej si celoten članek

Navijači irskega prvaka Shamrock Rovers so poskrbeli za zgražanje, ker so se na tekmi konferenčne life s švedskim Djurgardnom (0:0) na zelo neokusen način veselili smrti nekdanje britanske monarhinje.

"Lizzy je v krsti, Lizzy je v krsti," so skandirali navijači irske ekipe.

Prizor je bil tarča ostrih kritik britanske in mednarodne javnosti, z uradno izjavo pa se je od početja navijačev oddaljilo tudi vodstvo kluba.

"Shamrock Rovers smo seznanjeni z vzkliki posameznikov na sinočnji tekmi. Takšno brezčutno skandiranje je nesprejemljivo in je v nasprotju z vrednotami našega kluba. Naši predpipsi takšno početje strogo prepovedujejo," je povedal tiskovni predstavnik irskega prvoligaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:35 9. September 2022.

    Še dobr jo je odnesla, ker tolk kolkor so pa rdečelasi pegavci nardili škode in gorja Ircem je pa po …

  • 21:13 9. September 2022.

    Nezaslišano, namesto da bi ji bili hvaležni, ker lahko živijo pod okupacijo "kraljevine Anglije"!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.