Irskim navijačem pariško priznanje

Foto: EPA
Foto: EPA
Francija je sicer v osmini finala evropskega prvenstva premagala Irsko, a so si navijači slednje ekipe prislužili posebno priznanje.
Oglej si celoten članek

Irski navijači so s svojim srčnim in poštenim navijanjem ter obnašanjem navdušili javnost, zato se je županja mesta Pariz Anne Hidalgo odločila, da navijačem podeli priznanje Grand Vermeil.

"Obnašanje irskih navijačev je bilo pozitivno in polno veselja. Lahko je vzor vsem ostalim in zato se jim želimo zahvaliti," je dejala županja francoske prestolnice.

V štirih tekmah na Euru so irski navijači obiskali Pariz, Bordeaux, Lille in Lyon brez incidentov, s pesmijo in dobrimi vibracijami, ljudje so jih opazili, da so na primer zamenjali gumo vozniku v stiski, peli uspavanke dojenčkom, s pesmijo pomagali kolegu pri dvorjenju francoski lepotici ...

Lansko leto je priznanje Grand Vermeil prejel španski teniški igralec Rafael Nadal, ki je devetkrat osvojil Roland Garros.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.