Irving novinec leta, Rubio daleč zadaj

Foto: EPA
Foto: EPA
Naslov novinca leta je po LeBronu Jamesu še drugič v zgodovini odnesel košarkar Cleveland Cavaliers. Za sezono 2011/12 je najboljši mladi igralec lige NBA namreč v torek postal Kyrie Irving, ki je slavil z velikim naskokom pred Rickyjem Rubiem in Kennethom Fariedom.
Oglej si celoten članek

Kyrie Irving je novinec leta v severnoameriški košarkarski ligi NBA. Branilec moštva Cleveland Cavaliers je od 120 novinarjev, ki podrobno spremljajo najmočnejšo košarkarsko ligo na svetu, prejel kar 592 točk. Drugo mesto je osvojil Španec Ricky Rubio (Minnesota/170), tretje pa Kenneth Faried (Denver/129 točk).

Irving je v tej sezoni v povprečju dosegal 18,5 točke in 5,4 podaje na tekmo. Komaj 20-letni Irving je po LeBronu Jamesu drugi igralec Clevelanda, ki je osvojil to laskavo priznanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.