Irving z Dončićevo pomočjo utišal soigralce: "Uganite, kdo se zdaj smeje?"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Kyrie Irving je po zmagi nad Utah Jazz (113:97) vrnil udarec svojim soigralcem. "Uganite, kdo se zdaj smeje," je dejal.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na tekmi z Utah Jazz, na kateri je z novo zvezdniško predstavo navdušil Luka Dončić, prišli do tretje zaporedne zmage v ligi NBA in ostajajo v dobrem položaju pred nadaljevanjem sezone.

Dallas se je z 41. zmago v rednem delu zavihtel na šesto mesto v razvrstitvi zahodne konference, ki teksaški zasedbi zagotavlja neposredno uvrstitev v končnico in boj za prvaka.

Dallas si razmerje zmag in porazov 41-29 deli z ekipo Phoenix Suns.

Foto: Profimedia Kyrie Irving Dončić Za Dallas je Dončić dosegel 34 točk z devetimi skoki in osmimi podajami.

Košarkarji Mavericks so tekmo končali s 33 asistencami, kar je štiri manj od njihovega rekorda v sezoni, doseženega pri domači zmagi nad Jazz s 147:97 6. decembra.

Svoj delež k zmagi je prispeval tudi zvezdnik Kyrie Irving (16 točk), ki je bil v eni izmed napadalnih akcij deležen natančno odmerjene podaje slovenskega košarkarja, katero je z atraktivnim zabijanjem pretvoril v t.i "alley-oop". S tem je poslal močno sporočilo vsem tistim soigralcem, ki so dvomili v njegove sposobnosti 'letenja'.

"Vesel sem, da je podal, to je zaupanje, ki ga imamo v ekipi. Pred nekaj tedni so se mi nekateri soigralci smejali, ko sem jim rekel, naj mi podajo visoko žogo. Uganite, kdo se zdaj smeje?" je dejal 188 centimetrov visoki branilec. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:23 22. Marec 2024.

    vsa čast obema. Samo mislite, da bi tudi Luka tako zabil, če bi bilo obratno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.