Isakovićeva stopnjuje formo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sara Isaković v olimpijski sezoni plava vse bolje in bolje. Nosilka bornaste kolajne iz Pekinga 2008 je na mitingu PAC 12 v Federal Wayju zmagal na 100 jardov delfin in za več kot za sekundo popravila osebni rekord (51,72).
Oglej si celoten članek

Sara Isaković je v olimpijsko sezono 2012, kjer bo branila srebro na 200 prosto iz Pekinga 2008, začela z novim osebnim rekordom na 100 delfin. Slovenska plavalka je na mitingu PAC 12 v Federal Wayju, generalki pred marčevskim NCAA prvenstvom, zmagala na 100 jardov delfin z dosežkom 51,72 in več kot za sekundo popravila osebni rekord.

Isakovićeva je stari osebni rekord 52,78 popravila kar dvakrat. Krepko hitrejša je bila z dosežkom 51,99 že v predtekmovanju, v finalu pa je dodala še skoraj dve desetinki. Takoj nato je študentka Berkeleyja osvojila še peto mesto na 200 prosto (1:44,94), a dosežek zaradi utrujenosti po delfinu ni povsem realen, saj je dan pred tem kot prva plavalka zmagovalne štafete Berkeleyja dosegla izid 1:44,06, kar je le sekundo slabše od njenega osebnega rekorda.

Tekmovanje se bo končalo v nedeljo, Berkeley pa ima po treh dneh veliko prednost pred drugouvrščeno univerzo Stanforda in lepo priložnost a novo prestižno zmago pred sklepnim dejanjem sezone, ki bo med 15. in 17. marcem v Auburnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.