Isco: Mojemu psu je ime Messi, ker ...

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pred dnevi smo vam že ponudili zgodbo Isca, navijača Barcelone, ki je podpisal petletno pogodbo z madridskim Realom. Tokrat dodajamo le še razrešitev skrivnosti poimenovanja njegovega psa.
Oglej si celoten članek

Kot najbrž že veste, ima navijač Barcelone in otrok Valencie Francisco Román Alarcón Suárez, nogometnemu svetu bolj poznan kot zgolj Isco, psa po imenu Messi. 

"Mojemu psu je ime Messi. To pa zato, ker je Messi najboljši na svetu, moj pes pa tudi," je poimenovanje svojega ljubljenčka pojasnil Isco.

Zlati labradorec bo zdaj najbrž edini navijač Reala, ki nosi ime po kakšnem zvezdniku Blaugrane.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.