Isildur1 podpisal z največjo

Foto: Žurnal24 (Foto: Pokernews.com)
Končno je znano, s kom je Isildur1 podpisal sponzorsko pogodbo. V nasprotju s predvidevanji, da to ne bo ena izmed največjih strani, je podpisal pogodbo z največjo izmed vseh – PokerStars.
Oglej si celoten članek

V torek se je Isildur1 že pojavil na uradni spletni strani PokerStars, kjer je bil predstavljen kot najnovejša pridobitev Ekipe profesionalcev. Ob tem so na PokerStars pripravili tudi posebno promocijo: SuperStar Showdown je HU tekma, v kateri se bo odigralo 2.500 iger proti Isildur1 na štirih mizah. Dve mizi sta NLHE, dve pa Pot Limit Omaha, obe pa bosta imeli blinde 50 $/100 $. Zmagovalec je seveda tisti, ki po 2.500 igrah naredi več profita.

Na strani PokerStars.com so zapisali: "Z nihanji več milijonov dolarjev na najbogatejših mizah na spletu v zadnjem času ni noben igralec imel večjega vpliva na poker svet kot Isildur1. To je igralec, ki je prišel iz ničesar in kar naenkrat začel tekmovati proti najboljšim igralcem na spletu v najbolj bogatih igrah. Udeležil se je nekaj največjih iger, ki so se kdajkoli zgodile. Ob dobrih tednih je imel neverjeten profit, medtem ko je v slabih tednih ves ta profit sproti zapravil. In to vse v roku nekaj tednov. Kljub vsem namigovanjem, pogovorom na forumih in člankom, ki so bili napisani, je bila njegova identiteta zmeraj zavita v tančico skrivnosti. Je Isildur1 profesionalec, ki je dokazal, da se da zmagovati tudi najbogatejše igre? Ali je mladenič, ki ima veliko znanja in poguma, da se zavihti na vrh najboljših in tam ostane? Ali mogoče nič od tega? Kdorkoli Isildur1 v resnici je, zdaj je član ekipe PokerStars in na naši strani ga lahko najdete za mizami pod svojim znanim vzdevkom Isildur1."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.