Islandija feštala kot nora, tudi komentator

Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Euro 2016, Anglija, Islandija Foto: EPA Islandija Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Islandija, Euro 2016 Foto: EPA Islandija, Euro 2016
Če je bilo vzdušje v Angliji sinoči morbidno, je bilo povsem drugačno na Islandiji.
Oglej si celoten članek

Prenekateri ljubitelj nogometa je po včerajšnji tekmi med Islandijo in Anglijo najprej  pomislil na zdaj že slavnega islandskega komentatorja Gudmundurja Benediktssona in ali je brez srčnega napada preživel večer. In medtem ko so Angleži žalovali ali pa se hudovali nad novo slabo predstavo svojih izbrancev, je Islandija popolnoma ponorela. Upajmo, da ne bodo žurali do takrat, ko bo sonce zašlo - enkrat avgusta.

Poglejte si jagodni izbor s socialnih omrežij. Tudi islandski komentator je uspeh dobro prenesel.

Kaj pa na vse skupaj porečejo Valižani?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.